Menu

Snel een loodgieter via Loodgieter-apeldoorn.nl

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact met ons opnemen via Loodgieter-apeldoorn.nl. Ideaal voor als u met spoed een beroep moet doen op een loodgieter. We staan dan binnen no-time voor uw deur. Onze vakkundige monteurs kunnen alle loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Van het vervangen van uw dakgoot tot en met het installeren van een nieuwe cv-ketel

Diensten van Loodgieter-apeldoorn.nl

Via Loodgieter-apeldoorn.nl kunnen we u voorzien van verschillende diensten.

Lekkages verhelpen

Bij een lekkage is het van belang om snel in te grijpen. Zo wordt voorkomen dat de schade nog groter wordt. Wij zullen zo snel mogelijk naar u toekomen om de lekkage te verhelpen.

Opsporen lekkage

Het grote voordeel van Loodgieter-apeldoorn.nl is dat wij diverse technieken hebben om uw lekkage op te sporen, zonder dat we veel hak- of breekwerk moeten uitvoeren. Dit doen we met behulp van een thermografische camera. Hiermee kunnen we het verschil in warmte in uw woning vaststellen en is snel te herleiden waar warm water uit uw leidingen lekt.

Cv-ketel installeren

Een cv-ketel is een investering voor op de lange termijn. De gemiddelde cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Het is in veel gevallen een flinke kostenpost en een lastige zaak om er één uit te kiezen. Loodgieter-apeldoorn.nl helpt u hiermee. Ook het huren van een cv-ketel is mogelijk.

Cv-ketel onderhouden

Het is van belang om uw cv-ketel regelmatig te onderhouden. Naast dat het uitvoeren van uw onderhoud ervoor zorgt dat uw cv-ketel langer mee gaat, is het ook goed voor de veiligheid. Wanneer een cv-ketel namelijk niet goed is onderhouden, kan er koolmonoxide ontsnappen. Dit is een gas dat niet te ruiken en waarnemen is, maar zeer gevaarlijk is. Het is giftig voor de mens en u kunt er zelfs aan overlijden. Bij nieuwere ketels raden wij aan onderhoud 2 keer per jaar te doen, bij een oudere variant is het beter om dit jaarlijks te doen.

Contact

Wilt u meer weten over lekkage of cv-ketels? We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen. U kunt eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.