Menu

Platform sneakers Manfield

Sneakers; we krijgen er nooit genoeg van. Ook al puilt onze schoenenkast momenteel al helemaal uit met allerlei soorten sneakers, er staan er ook nog zo veel op ons verlanglijstje. Sneakers zijn al jaren razend populair. Vooral platform sneakers zijn momenteel niet meer weg te denken uit ons modebeeld. Het zijn echte, functionele favorieten. Niet alleen zijn ze ontzettend stijlvol, door de grove zool lopen ze ook nog eens superlekker!

Platform sneakers zijn tegenwoordig perfect voor iedere gelegenheid. Zo kun je ze natuurlijk prima aan tijdens het boodschappen, maar kunnen ze ook voor een chique dinertje én zijn ze geschikt voor naar kantoor. 

‘Alles komt ooit weer terug in de mode’, dit heb je vast vaak genoeg gehoord. En het klopt nog ook! De invloed van de jaren ’90 speelt een steeds grotere rol in ons modebeeld. Platform sneakers is een trend waar we gek op zijn. De nieuwste platform sneakers hebben een zool met verschillende vormen zoals bulky of wolkachtig. Ken jij de term ‘dad-sneaker’ al? Als echte fashionista heb je deze term vast al vaak genoeg voorbij zien komen. Deze platform sneakers hebben een dikke, grove zool en zijn afgewerkt met felle kleuren in een eenvoudige samenstelling. Vroeger werden deze schoenen bestempeld als lelijke eendjes, nu ben je super stijlvol als je een paar aan je voeten hebben. Hoe tijden kunnen veranderen.

In het voorjaar zie je overal warme en vrolijke kleuren tevoorschijn komen. Dit zien we ook terug bij platform sneakers. Kies je voor zachte pastelkleuren of ga je voor felle neonkleuren? Colorblocking is back! Het is een trend waar wij gek op zijn. Je kunt kiezen voor een kleurencombo die perfect matcht of juist erg in contrast staat. It’s up to you!

Dat wij gek zijn op platform sneakers, is waarschijnlijk wel duidelijk geworden. Welk soort platform sneaker heeft jouw voorkeur? Je shopt ze bij Manfield!