Menu

Kinderkleding van Sissy-Boy

Een nieuwe collectie kinderkleding staat voor de deur! Met het veranderen van de seizoenen, wisselen we ook qua garderobe. De kinderkleding bij Sissy-Boy is altijd volgens de laatste trends. Zo weet je zeker dat jouw kindje goed voor de dag komt. De kinderkleding van Sissy-Boy is er voor jongens en meisjes van drie tot twaalf jaar en loopt van maat 98 tot en met maat 152.

Heeft jouw kindje al helemaal een eigen stijl? Bij Sissy-Boy vind je een ruim aanbod aan kinderkleding in allerlei stijlen en kleuren. Zo zit er ook voor jouw kindje gegarandeerd iets leuks tussen. Weet je nog, vroeger toen je in de middagen lekker buiten aan het spelen en ravotten was? Kinderen maken zich niet druk om een vlekje of scheurtje, en zo hoort het ook! De kinderkleding van Sissy-Boy is gemaakt van stevige stof, waardoor het zelfs tegen wild spelen kan! Ook leuk: door verschillende stijlen met elkaar te combineren, creëer je een one of a kind look. Iedere outfit wordt zo nét iets specialer. Wij zijn fan!

Voor kinderen kan het niet gek genoeg en is elke dag een feestje. Dat laten wij graag terugzien in onze kinderkleding. Je vindt bij Sissy-Boy kinderkleding in allerlei stijlen, kleuren en printjes. Altijd vrolijk en fris. Voor jongens en meisjes van drie tot en met twaalf jaar vind je bij Sissy-Boy alle kinderkleding die je nodig hebt. 

Ook komend najaar is de trend van het moment de flared- en ribbroeken. Sissy-Boy heeft deze twee trends in één item gestopt. Bij Sissy-Boy shop je de mooiste flared ribbroeken voor meisjes. Ook voor de jongenskleding kijkt Sissy-Boy graag naar de nieuwste trends. Daarom vind je bij ons allerlei T-shirts en sweaters in opvallende printjes, zoals bijvoorbeeld jungleprint. Houdt jouw zoontje ook zo van ravotten en klimmen? Dan past een trui of T-shirt in jungleprint perfect bij hem!