Menu

Hoe kan ik voordelig shoppen?

Soms heb je even geen geld, maar moet je wel een uitgave doen. Bijvoorbeeld omdat je stofzuiger kapot, of omdat je echt een nieuwe winterjas nodig hebt. Op zo’n moment wil je graag van een goede korting gebruik kunnen maken. Er zijn mogelijkheden om op een slimme manier van mooie kortingen gebruik te maken. In dit artikel bekijken we wat je kunt doen. 

Koop aan het eind van het seizoen

Maak er een gewoonte van om kleding aan het einde het seizoen te kopen. Aan het einde van het seizoen vindt de grote uitverkoop plaats en kun je bijvoorbeeld die mooie winterjas die eerst veel te duur voor je was, ineens met 70% korting aanschaffen. Hetzelfde geldt voor zomerkleding. In de herfst kun je vaak de leukste zomerjurkjes voor weinig geld scoren. Om ze aan te trekken moet je dan wel een half jaar wachten, maar met zo’n hoge korting heb je dat er vast wel voor over.

Koop op Black Friday

Ieder jaar valt Black Friday op de dag na Thanksgiving. Dit is het weekend waarop veel Amerikanen hun kerstinkopen doen. Op Black Friday kun je vaak gebruik maken van hoge kortingen op allerlei verschillende producten. Ga je een grote uitgave doen, bijvoorbeeld een wasmachine, een laptop of een nieuwe stofzuiger, hou dan zeker de Black Friday aanbiedingen in de gaten, want dat kan je erg veel geld schelen. 

Zoek kortingscodes op het internet

Als je een goed zoekt, kun je online een hoop goede kortingen vinden. Bij een hoop webshops kun je kortingen krijgen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat dan een kortingscode die je vlak voor je je bestelling definitief maakt kunt invullen. Soms kun je de kortingscode alleen eenmalig gebruiken, maar soms is deze ook meerdere keren geldig. Daarnaast kun je ook kortingscodes vinden door te zoeken op kortingscode en de naam van de winkel. Vaak kom je dan terecht op online verzamelsites waar je kortingscodes kunt vinden.